En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

Cirkus Karlsö

Tillsynsmannens KarlsöhöstSkapad av Karolina Johansson 13 sep, 2009 20:42

Sista gänget åkte hem idag. Hemfärd var det också för restaurangen, och ALLT skulle med tillbaka på turen idag. Överbliven mat, dryck, sopor och alla möjliga och omöjliga pryttlar. När jag kom ner till hamnen i morse för att ta emot båten var inget av det som skulle med klart för att lastas på båten. Suck!

I mina ögon absolut noll organisation och planering från restaurangens håll och sånt blir jag helt tokig av. Hur mycket ska man lägga sig i och styra upp egentligen? Nej, lite hjälp och uppstyrning av högre makter hade restaurangen definitivt behövt såhär på sista turen. Räddningen var ju att det blivit någon miss med bokningen, gänget som skulle hem hade en avgångstid som sa 14.00 istället för 10.20 som vi hade räknat med. Efter en kompromiss blev den nya avgångstiden 13 istället och efter mycket kånkande tuffade båten iväg med alla pryttlar (nästan allt iallafall) och människor ombord. Hoppas det gick bra för Johan och Leif när allt skulle av i Klintehamn sen också!

Efter dagens cirkus infinner sig lugnet igen, åter helt ensam på ön. Saknar Tobbe såklart - synd att han redan måste tillbaka och jobba! Semesterdagarna räcker inte alls till allt man vill!

Nu är det lammen som får hålla mig sällskap igen, men här inne på tomten ska de naturligtvis inte va. Finns det en öppen grind, ja då går de in!

  • Kommentarer(1)//blogg.tojlu.se/#post16