En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

Vilket flås...

Ett nytt livSkapad av Karolina Johansson 13 apr, 2010 14:47

... eller nja, snarare brist på. Kondisen är inte vad den varit, fast inte så konstigt kanske - har ju inte tränat på evigheter, va det i sommras kanske?

Fast fler promenader som idag så, ska det nog bli bättre. Idag va det alltså dags för föräldrargrupp. Planerade att ta en skön promenad i vårsolen dit, skulle ta en halvtimme enligt Tobbe...hmm.. alltså kanske 45 min. Planera ska man ju inte göra, just idag bestämde hon sig för att sova extra länge, äta extra länge, lyckades söla ner hela henne med bröstmjölk så vi fick byta kläder. Och sen... bestämde hon sig för att kräkas extra mycket, rann hela vägen från min axel ända ner till knäna - duktig tjej - alltså klädbyte för mig med. smiley

Kom iväg något senare än vad jag tänkt, men det är ju bara att knyta på gympadojorna, ta det långa benet före och traska iväg tänkte jag. Man ska inte tänka så mycket. Som typisk svensk så vill jag helst va på plats fem minuter innan avsatt tid, blir jättestressad annars. Pust, pust.. Men jorå... fem minuter innan svängde vi in i väntrummet - aningen svettig.

En lagom blandning av svett och kräkdoft, aningens deo kanske fanns där i bakgrunden.... men vadå tänker jag, det är ju bara massa andra mammor med bebisar, de doftar säkert kräk de med - för vem orkar vara sådär hipp och fräsch jämt när man har en tvåmånaders bäbis?? Inte jag iallafall... Man ska inte tänka så mycket. Alla såg jättefrächa och pigga ut, ingen kräkdoft i luften.

Ja, ja, skönt att träffa lite folk iallafall!

  • Kommentarer(0)//blogg.tojlu.se/#post41