En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

Rullgardin

Ett nytt livSkapad av Karolina Johansson 26 apr, 2010 11:59

Nästa vecka blir lilltjejen redan tre månader, det går snabbt... I början kunde vissa dagar kännas oändligt långa. Men nu känns det mer som veckorna susar förbi, vips så är det helg igen.

Tre månader är en viktig födelsedag. Då ska det vara som en "vändpunkt" och "rullgardinen ska gå upp" - för det har jag läst smiley och så ska ju koliken gå över. Får ju nästan köpa tårta nästa vecka, så bra och enkelt allt ska bli då! Ibland läser jag nog alldeles för mycket om hur det "ska" vara, finns hur mycket böcker, hemsidor och tidningar som helst att grotta ner sig i. Det blir ändå som det blir... Bara jag får de där oerhört söta smajlen och jollrandena så får det bli hur som helst, kan ju inte göra så mycket annat ändå.

Rullgardin får vi kanske skaffa en ny ändå, en som gör det mörkare. För inte är det dag klockan 5 bara för att det är ljust ute inte! Inte i min värld iallafall smiley

Helg är verkligen skönt, då finns det tid för att umgås och göra utflykter!

  • Kommentarer(0)//blogg.tojlu.se/#post43