En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

Det går fort

Ett nytt livSkapad av Karolina Johansson 24 maj, 2010 10:22

Sicket väder det blev! Trodde nästan aldrig att den dagen skulle komma då vi kunde sitta ute i trädgården, grilla lite och ha en sovande bebis i barnvagnen. Det kändes oerhört långt borta där i februari/mars, med all snö, minusgrader och en bebis som inte alls kunde tänka sig att lugnt sova för sig själv en stund på kvällen.

I fredags blev det grillat hos Jocke o Tilda, och så fick vi träffa 10 dagar gamla Siri! Oj, va liten hon va, men det sjuka är ju att Signe varit så liten hon med - och till och med ännu mindre!! Det går så fort, har hänt massor på de här månaderna, och jag har överlevt. Vissa dagar vill jag fortfarande mest bara gråta, skitjobbigt. Skönt att de dagarna inte inträffar lika ofta längre.

Så nyttigt det är att stanna upp lite. Dagarna mest bara rullar på, ser ungefär likadana ut. Händer inte så mycket spännande. Blir lätt att man bara längtar framåt - sen, när vi kan göra det, eller när hon kan det, och det, då! Men det har ju redan hänt massor, det händer saker varje dag, hon har utvecklats och lärt sig jättemycket. Det är inte ett litet lealöst knyte längre som bara äter och sover - hon är verkligen en egen liten person, med egna uttryck och egen vilja.

  • Kommentarer(0)//blogg.tojlu.se/#post49