En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

3 år

Ett nytt livSkapad av Karolina Johansson 04 feb, 2013 10:54

Idag fyller Signe Felicia Johansson 3 år! En riktigt stor tjej, med mycket funderingar, som vet vad hon vill och med "varför?" som favorituttryck.

Sömnbrist och en 3-åring är kanske inte bästa kombinationen. Men när man ibland får höra; - "Mamma, vet du, jag tycka om di", så orkar man lite till smiley.

Idag börjar också någon sorts vardag för vår nya familj. Tobbe är tillbaka på jobbet och jag ska nu va hemma med två barn, hur går det till? Känner mig lätt villrådig. Mjukstartar med att Tobbe lämnar på dagis och jag hämtar... innan jag och Anton va vakna, klara med ett par blöjbyten, amning, lite frukost till mig... så va klockan över 10... och så ska man även få i en 3-åring frukost, få på kläder, borsta tänder, på med alla ytterkläder, ut med Anton i vagnen och iväg till dagis till klockan 9 - känns som överkurs för mig just nu. Kommer att krävas en hel del träning där tror jag, kanske får vi till det lagom det är dags för mig att börja jobba igen smiley.

Liten blir stor.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.