En öde ö

En öde ö

Om livets äventyr - stora som små

Började blogga om vardagen för en tillsynsman på ön Stora Karlsö. Mer om det äventyret hittar ni under kategorin "Tillsynsmannens Karlsöhöst".

Livet fortsätter med nya äventyr - även om inläggen inte blir lika många och regelbundna.

Lite ångest

Tillsynsmannens KarlsöhöstSkapad av Karolina Johansson 16 sep, 2009 20:32

Riktigt varm och härlig dag! Vissa dagar bara försvinner jättesnabbt utan att man knappt vet vad man gjort, visst är det konstigt. Har snart hunnit vara här i mina tre veckor och har massor kvar som jag tänkt göra, hur ska jag hinna med det? Får tänka på allt jag faktiskt hunnit göra istället smiley. Fick lite ångest idag vid tanken på att på måndag är det tillbaka bakom skrivbordet på jobbet som gäller igen, urch.

Såg en båt komma in i hamnen när jag som bäst höll på att skruva några brädor på plats i badbryggan, den dök upp från ingenstans. Visade sig vara ett gäng från bland annat Sjöfartsverket. De skulle mest "kolla läget", blev en sightseenrunda till fyren innan de la ut igen.

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Karolina 17 sep, 2009 18:11

Va kul Anna!

Man har ju ingen aning om det är någon som läser bloggen, kul att du hänger med i mitt lilla äventyr! Har verkligen varit toppenveckor med fint höstväder.

Kram Karro

Skapad av Anna Sunesson 17 sep, 2009 09:32

Hej Karro!

Vill bara säga att jag med spänning har följt det du har skrivit varje dag och tycker också det ska bli tråkigt att du ska åka därifrån! :0) Vilka härliga veckor det måste ha varit! Lite drömmande om att få uppleva nåt liknande är man allt som ekolog haha! Njut riktigt mycket dom sista dagarna nu! Kram Anna